Sitter och surfar runt på ena sidan efter den andra. Grabben behöver byxor. Varför kollar jag på 116 när han helt uppenbart behöver 122. Han var ju faktisk 119 lång nu på sista kontrollen. Men är bara såå van han har ju dragit 110/116 i 2 år nu. Och så är han en smal rackare så man har inte velat köpa för stort i byxor då dom bara fallit ner. Men nu måste jag lära mig tänka om och tänka rätt. Gjorde en lite beställning på lindex men det var bara två brallor som föll i smaken och en tröja. Men ännu är inte VABen över så ännu finnsd et tid att hitta byxor.

På tal om VAB barnen har varit hemma sen i fredags och dom går varandra verkligen på nerverna. Axel har en välda tendens att utnyttja att han är större och starkare än lillasyster =/. Hur fan gör folk som har syskon som leker snällt och gulligt. Jag är konsekvent så det dammar om det. Sköter man sig inte får man gå ifrån leken men lika snabbt som de båda leker igen är bråken igång igen. Och Alice skriker ju fasiken värre än en operasångerska =O. Suck. Å för att inte tala om hur hemmet ser ut. Tycker man ska kunna ha ordning då man är hemma men inte med mina barn iaf….

Jaja. Imorn skulle väl KANSKE pappan jobba kortare (egentligen ledig enligt schema men vi vet ju hur det fungerar). Så mycket lättare när man är två. Vi har inte varit två st en hel dag sedan mitten på december och än ser det ut att vara ett tag kvar (läs påsk). Ja jag är tjatig men nån stans måste jag få ut det. Det är tungt och var glad så länge ni slipper ha det såhär. Bara äta middag tillsammans hade varit en lyx idag.

 

Annonser