Lediga idag jag och barnen. Stefan skulle haft förmiddag men har ingen aning om när han kommer hem Det var mycket att göra nu efter all snö som kommit sista dagarna.

Idag var vi på VC med Axel för att kolla kinden. Han blev klöst förra veckan av en katt och klösmärket var knappt synbart men han själv har klöst på klösmärket och nu är det stort och rött. Ville få det kollat så det inte r infekterat eller så men det var okey tyckte dom. Bara försöka hålla han från att klösa vilket är lättare sagt än gjort =/. Får bli tejp över om han inte låter det vara så det inte bli ett ärr på den kinden oxå. Han har redan ett på den andra från det han blev klöst i somras. Nu är han ju liten ännu så det kommer säkert försvinna med tiden det ärret.

Igår fyllde man år. Hela 32 år. Stora tjejen =D. Jobbade dock hela dagen så det var inte mycket till firande. Svärmor var förbi idag och grattade.

Idag har saknaden efter min käraste vän varit sådär jobbigt stor. Men än är det länge innan hon kommer hem igen. Tänkte att det skulle gå lite fortare n vad det hittills faktiskt gjort men det kanske ändras nu när det kommer fina varmare dagar och sen när stefan och jag kommer vara lediga nån dag tillsammans igen. Dvs från och med påsken. Vi hoppas på det iaf. Saknar dom så hela högen.

Hoppas det blir någon pimpeltävling i år och att man är ledig. Saknar så att sitta i solen med ett pimpelspö i handen och bara må gott. Känna hur det nappar lite lätt i pimpelspöet.

 

Annonser