Utslagen är mycket bättre. Jag hade ett par stycken inatt då jag vaknade kl 04 och inte kunde somna om. I samma veva började Alice böka och vi var nog vaken lite över en timme. Men på morgon när jag vaknade så var dom borta. mycket skönt. Tror det är viktigt att jag försöker vila så mycket jag bara kan nu. Det är positivt på samma gång som förkylningen nu börjar tala om vad den heter på riktigt. Jösses vad det spränger i huvudet och bihålorna. Klarade mig till kl var nästan tio imorse sen var jag tvungen ta en treo. Gillar det inte men det gick bara inte längre. Barnen var ute ett tag på förmiddagen tack och lov så fick lite lugn iaf.

Mannen skulle jobba över idag. Nå med is och radar och sen slutade jag nog faktiskt lyssna.

Imorn är det fredag. Då kommer det några vänner och vi ska dricka lite glögg och äta lite tilltugg. Ha julklappsleken. Det bli mysigt.

Och sen säger det nog bara swish så står julen innanför dörren. Om än jag jobbar större delen å ska det bli jättemysigt däremellan. Gillar verkligen julen om än man inte gör något speciellt. Bara stämningen är ju fantastisk.

Sen är det nyår. Måste skaffa oss nå raketer. Ska mest troligt vara högre upp på gatan på nyår. Det brukar vara succe. Trevligt och glatt och mycket skratt.

Har så stora förhoppningar och går verkligen in i 2016 med gott mod. Har ofta känt att nytt år och samma spår men nu känner jag verkligen hur det kommer bli en stor förändring 2016. 2016 kommer bli mitt år. Nu kommer blomman slå ut! Det kanske dröjer till slutet av 2016 men det gör inget.! Jag vet att det kommer iaf.!

Annonser