måste ta tag i detta med min vintergarderob. Den är katastrofal. Men barnen har iaf varma kläder. haha

Nya skor blir det iaf till helgen. och sen får vi se när resten blir. Har hittat en dress jag gärna skulle vilja ha men den kostar så massa mycket pengar och såhär vid juletider hade jag annat jag gärna lagt pengarna på, som vanligt. för allt annat är viktigare än mig liksom =/. Jag måste skärpa mig. Får konstanta pikar av min sambo att jag inte rår om mig själv men jag finner som sagt väldigt mycket annat väldigt mycket viktigare.

Här hemma fortsätter sjukstugan. Febern är förbi för de båda små men förkylningarna håller envist i sig. Mest för Alice som verkligen är snuvig. Näsan rinner konstant på henne. Och idag uppdagades prickar i armvecket. Typiska svinkoppor och dom brukar ju kunna dyka upp i samband med feber och förkylningar =/. Inte uppskattat. Stefan skulle iaf komma hem lite tidigare så jag får fara och jobba och komma bort en stund. Slippa höra på gnälliga sjuka bråkiga barn. Mina barn blir inte sådär underbart knäiga och mysiga när dom blir sjuka mina barn blir uttråkade och extremt rastlösa och klättrar på väggarna och hänger i gardinerna typ.

Har börjat bestämma mig men inte riktigt bestämt mig för att ta tag i detta med allt godis jag stoppar i mig. Men som sagt det är fortfarande under bearbetning och inget beslut tagits. Att det ska vara så svårt, Kunde sluta snusa och röka osv men godiset. Det är fan omöjligt =D. Eller inget är väl omöjligt men det är svårt.

Nu ska jag börja göra mig klar för kvällen jobb. Hoppas min man kommer hem snart.

 

Annonser