Älskar dessa mornar när man inte behöva slita upp de små barnen. Bara den mest morgontrötta vilket bara det är ett heltidsjobb innan man fått henne ur sängen.
Men de små har fortfarande bara ätit frukost. Minsta har väl hunnit med ett par tre ombyten här på morgonen. Hon är helt fenomenalt petit när det kommer till kläder. Man var ju så bortskämd med sonen som varit totalt obrydd vad han haft för kläder på sig.  Nåja. Dom är ju olika på alla det plan de två.

Idag tar vi det piano och chillar lite innan bakning står på schemat. Vet inte vad som tagit åt mig att ha hembakat fika hemma 😂😂😂. Inte likt mig iaf. Men det är inte så konstigt då flickan fortfarande inte sover bra om nätterna över 3 år senare. Räknade häromdagen på att det nu är sex år sedan jag fick sova om nätterna. 6 år med störd sömn. 6 år med massa spring på nätterna. Axel slutade ju äta på natten 1 vecka innan alice kom till världen. Och alice har varit allt annat än en dans på rosor. Avis på energin och orken föräldrarna måste ha som har barn som sover om nätterna. Jag gör det jag måste för att hålla mig flytande men energin räcker inte till så mycket mera än så.
Men barnen blir äldre och om än jag tror att dessa två minsta inte kommer gå i morgontrötta storasysters fotspår så kommer dom förhoppningsvis att iaf sova om nätterna och bara det skulle göra enormt stor skillnad.

God morgon

Annonser