Här hemma händer det saker hela tiden.

Snart är halva huset brädfodrat om och målat. Bara andra halvan kvar och då har semestern inte ens börjat ännu. Han har då heller inte legat på latsidan karl min.

Semestern stundar med examen och barnkalas. Mirandas klass ska dessutom ha läger istället för klassresa. Har blivit tilldelad att baka till denna, jag och några andra föräldrar. Alla är tilldelade uppgifter. Dom har verkligen varit super klassföräldrarna som varit detta året. Riktigt bra kontakt och information och verkligen driftiga. Strax efter lägret är det dag för examen och allt vad det innebär. Strax på den är det sen dags för Axels femårskalas. och strax baki det är det dags för midsommarfirande.

På allt detta är jag med i styrelsen för basketen som dragit igång i Älvsbyn. Jättekul absolut men det kräver oxå sitt och med två små barn och en typ trorsigvaratonåring tar allt längre tid och tid från annat.

Men vi kämpar på. Nästa helg blir det cirkusbesök i Piteå. Tror det kommer uppskattas av barnen. En liten break och så blir det ju ingen semester i sommar iom husrenovering och bröllop.

Hoppas det blir mycket sol i sommar =)

Annonser