Det är fortfarande kallt på mornarna men under dagarna är det riktigt varmt. Varmt och blött. Nu spelar det liksom ingen roll vad för skalkläder barnen har så är dom blöta iaf. Mina barn badar nämligen i vattenpölarna och sitter i dom och plaskar i dom osv.
Vet inte vad man sku uppfinna som gör att vattnet inte tar sig in där vid skorna för där går det ju inte att få helt tätt om man inte har nå suuupertajta byxor men då är det stor risk för obehag istället.

I helgen blir det stugan för vår de. Eller jag för min del ska ju och ta det där skoterkörkortet på lördag. Där går hela den dagen men sova till söndag och hela söndagen har man iaf nu när inte Axel har gympa. Det har ju varit avslutning på den. Hade helt missat att det var sista gången för denna säsong nu i söndags =) Bra jobbat liksom. haha
Men så är det nu för tiden. Glömsk, tankspridd och förvirrad. Welcome 2 my life liksom.

Apropå skoterkörkortet. Jag kan ju köra skoter och så vidare men ändå är man så tokigt nervös att inte klara det.
Det är ganska underligt det där att jag alltid blir så osäker när det gäller att visa vad man kan. När någon ska bedöma det man gör.
Ska ut med skidoon idag och testa lite. Barnen får haka på. Borde egentligen ta yamahan men tycker inte den är lika behaglig att köra med. Bara invnta lite sol inan man går ut.
Börjar sent idag så man hinner innan jobb.
Sen måste vi lägga upp strategi för lördag då jag varken kan lasta eller lasta av skoter. Måste kanske träna det innan.
Vi får se.

Annonser