Nu börjar den om igen, vintern. Eller den har väl aldrig riktigt varit slut även om det kännts som det stundtals med sol och plusgrader hela dagarna men det är ju bara början på mars ännu så vi har ett litet tag till av vinter innan det är vår på riktig. Men det var enormt skönt med en liten försmak på vad som komma skall.

Har just nu mycket i huvudet känner jag. Jag gillar att planera men tar gärna en sak i taget. Bröllopet gör nu att det hela tiden är minst två saker i huvudet samtidigt då jag inte vågar lägga dom planeran åt sidan med risk för att halka efter. Tanken är att vara så gott som klar iaf 2-3 veckor innan det är dags.
Så just nu är det påsk släktträff och femårskalas som är det viktigaste att planera och som jag försöker bena ut ett i tagen och listor efter listor skrivs och skrivs om. GAH! =9
Känner att jag hela tiden är någon annanstans än just närvarande. Man söker ideer, tips och inspiration överallt.

Idag har jag en kväll på schemat. Sen tre dagar innan jag har ledig helg. Ska jobba extra på annan avdelning på fredag. Hade annars haft fre lör sön ledigt. På lördag är det kalasdags för Axel. Nej han fyller inte år men han ska på kalas hos en kompis =) Sitt första faratillkompiskalas =).

Annonser