Ibland har jag såna där dagar när man stanna upp och tänker på livet. Livet om man lever just nu. Inte som man levt eller hoppas å leva utan hur man lever. Jag är så glad och fruktansvärt tacksam över hur mitt liv ser ut just nu. Jag lever tillsammans med den mest fantastiska människan. Vi har tre sprudlande (väldigt) aktiva barn som förgyller våra dagar med både skratt och gråt och glädje och bekymmer och allt däremellan. Jag har ett helt underbart jobb men de mest fantastiska arbetskollegor och den bästa av chefer. Och jag är tillsvidareanställd på just det stället. under just den chefen. Svenssonlivet börjar ta form.
Hemmet blir mer och mer ett hem och mindre och mindre småbarnskaos om än det är flera år kvar av det så är det värsta över. Jag har fantastiska vänner omkring mig som är omtänksamma, ärliga och helt underbara. Sånt uppskattas enormt.
JA, idag är det verkligen en bra dag. Så skönt då jag kännt mig lite nere ett tag i det dystra mörker som varit. Men nu vänder det. Solen visar sig mer och mer. OCh det är fan bara 1 ½ månad kvar till påsk och helg i stugan.
Tur jag är klar med alla listor inför påsken.

Annonser