Och idag är en sån. Lång och bara jobbig. Hoppades in i det sista att barnen skulle kunna vara på dagis idag men fick inse att det inte var läge för det och farmor fick vara barnvakt. Alice hostar och Axel har fortfarande ont i örat. Det betyder alltså att dom är för sjuka för att vara på dagis men alldeles för pigga för att vara hemma. Dom går både varandra och sin mamma på nerverna. Var tog dom där mysiga hemmadagarna  vägen?? Dom slåss skriker kastar saker får utbrott är rastlösa osv osv. Vi spelar spel rullar boll leker i spånlådan kör bilar är ute men det är kompisar dom vill ha. Jag är inte lika rolig som måste städa diska laga mat och tvätta mellan varven. Har han fortfarande ont i örat imorgon ska jag då ringa vc så dom får kolla. Om än han får sova och så så har han ändå ont. Då får dom kalla mig sån där jobbig mamma som ringer för minsta lilla.

Klockan är nu kvart över tio. Kan inte somna. Såg en så hemsk video på fb ikväll och den sitter kvar både på synfältet och i hjärtat. Fy fan. Nummer ett är jag så ledsen över att det finns dom som behandlar barn så illa. Misshandlar med slag och sparkar. Nummer två att det finns dessa jävla idioter som filmer hela skiten utan att agera. Utan att skydda detta lilla barn. Kräkfärdig blir jag. Våra små älskade oskyldiga barn.
Som jag skrev tidigare går barnen både varandra och  mig på nerverna men det spelar ingen roll hur jobbiga dom skulle vara. Skada dom??!  Nej. Det finns liksom bara inte.
Vill bara gråta så hemskt.

Annonser