Har gått an som men toka här hemma senaste dagarna nu. Var på Ikea i tisdags och jag vet inte varför men hos mig ser det ut att ha drivit fram en tornado efter varje besök där. Det är kartonger och plast överallt. Grejer som ska ersätta osv osv. Fortfarande ligger det lampor på bänken. Om jag hinner mellan dagislämning och jobb så ska jag in på elkedjan och köpa mig några kontakter  som jag saknar. Jag jag sytt nya gardiner till vardagsrummet och bytt i köket. Burit upp ALLA leksaker och städat i båda lekrummen. Jag har röjt upp i källaren och flyttat ner barnens kläder. Lite mindre spring med denna tvätt. Jag har tvättat och hängt fyra maskiner. Jag har städat och organiserat i min garderob.
Hade en förhoppning att idag hinna få till lite i Mirandas rum men det får nog vänta till söndag. Kanske man hinner ligga på sofflocket  en stund idag ist. Somnade isf ovaggad igår då jag gjorde mest av det jag nyss räknat upp.  Bara att få till gardinerna var ju ett projekt i sig med nyfikna energiska  småttingar intill sig som gärna ville vara med på ett hörn.
Känner att det mer och mer blir ett hem ist för kaos. Bara att få upp alla leksaker gör mycket även om jag vet att det kommer åter komma ner pö om pö. Ska även ta bort syhörna från vardagsrummet. Har aldrig varit nöjd att ha den där och nu när barnen har all lek uppe så kan jag sitta uppe och sy.
Men att flytta upp den är inte det lilla projektet det heller.
Blir iaf mer och mer nöjd här hemma för var dag jag får lite mera ordning. Slippa skämmas när det kommer någon och hälsar på.

Annonser