Idag måste jag försöka få tillbaka lite rutiner på barnen. Man skulle kunna tro att alla barn haft jullov fast dom små bara varit ledig ett par dagar. Men på dessa dagar har vi lyckats ändra läggningen av minsta från sju till åtta-halv nio, läggningen av mellersta är ändrad från halv åtta-åtta till efter nio och för att inte tala om den stora som somnar lååångt  efter oss vuxna. Så går det ju inte ha det. Det mår dom inte bra av så ikväll ska vi försöka återställa ordningen.

Idag kommer Milla hit och ska gratta Miranda.  Hon fyllde ju egentligen 28/12 men vi har haft fullt upp här hemma med jobb och annat. Vi tar det pö  om pö nu tills det klart :).

Har börjat få någorlunda ordning här hemma. Har plockat i flera veckor nu. Sprayat lite krukor och lampor. Beställt gardiner och lite sådant. Kanske det så småningom ser ut som  ett hem här hemma istället för KAOS!

Idag ska jag försöka återfå ordning i barnens garderob i min syhörna.  Ska ta tag i lite tvätt oxå men så mycket lyxigare än så blir det inte här hemma 😁. Imorgon börjar barnen om på sina vanliga dagis. Dom har ju varit på åsen i veckan.

Nu ska jag  skölja ner en koppa kaffe innan jag börjar om jag ska komma nån vart idag.

Annonser