Undrar hur många bloggar som börjar med dom orden idag??
Hoppas alla fått en bra start på dagen. Min kunde börjat bättre. Barnen struntade i att mamman var vaken till 24 för att se på raketer och välkomna det nya året. Kvart över sex tyckte dom att det var morgon.  Och vilken morgon.  Dom är mer vilda än tama. Det springs, skriks, slåss, bråkas, busas osv osv. Ingen är intresserad av att sitta stilla eller göra något stillsamt. Tråkigt att behöva bråka årets första dag. Samvetet. Även om jag innerst inne är glad att jag inte har såna barn så kan jag ibland önska att dom kunde sitta och se tv eller en film på 1,5 timme. Men som sagt innerst inne är jag glad för mina aktiva barn då vi är aktiva både jag och Stefan.
Nog om det.  Vad förväntar jag mig av det nya året?
Detta år kommer nog bara vara en transportsträcka. Det blir liksom svårt att toppa 2014 då jag blev klar med utbildning och fick en tillsvidareanställning.
Jag kommer inte byta jobb (om jag får bestämma) jag ska inte ha fler barn, jag kommer inte bli gift, jag kommer inte vidareutbilda mig. Ej heller flytta eller göra någon större renovering (om inte brädfodra om och måla huset räknas). Jag kommer ha min första semester. Jag kommer förhoppningsvis utveckla mina kunskaper vid symaskinen.

Nä, nu måste jag klä och ut innan barnen river huset 😈

Annonser