Tiden har gått otroligt fort.
Tyckte jag var ute i så god tid med julklappar och kan på det stora hela kalla mig klar men det kan man ju hoppas att man r den här tiden. Är snart jul.
På jobbet går det bra. Trivs verkligen där jag är. Och att samtidigt ha förmånen att få hoppa ut extra lite här och där.
Jag kan inte fatta vilken tur man har att få jobba med det man vill och trivs med. Att få känna att jag tycker det är kul att gå till jobbet. Kul att få vara med och påverka. Det är kul att stötta och vägleda. Jag älskar det verkligen.

Idag är jag ledig och det ska firas med att fara på Axels dagis och kolla på luciatåg. Trodde det var på fredag men det visade sig tack vare en snäll mamma att det är imorn. Hade ju helt kunnat missa det. Har skrivit fredag i kalendern, kanske för att det var mest närmast lucia så jag slarvläste nog månadsbrevet. Men tack och lov är vi som sagt lediga jag och barnen så jag kan fara och kolla iaf =).

I förrgr kom min nya symaskin. En coverstitch. Ska bli riktigt roligt att lära känna den. Måste dock köpa massa mera tråd så jg slipper trä om varje gång fr det ids man bara inte. Är inget man trör sådär med en hand eller så utan maskinerna är lite mera kompliserade än så. Ska som sagt bli kul att lära känna den. Att lära sig hantera den och veta vilka inställningar man vill ha.
Blev aningens trång på mitt sybord =) Måste organisera lite där idag. HQ´n kan jag ju ställa in i ett fack så länge då den kommer användas ännu mera sällan nu =)
Har ett par mönster jag skulle vilja få till sen kan man börja massproducera =).
Försöker komma på nya utformarningar på diverse saker samt börjat planera sommargarderoberna för dom små =)
he står ju inte på nu förrän det är sommar. Vill gärna ha hunnit sy lite av det då iaf =)

Julen hinner knappt passera så ska man börja planera semsestern. Jag har första perioden i år.

Annonser