Mannen iväg på äventyr under dagen. Själv ska jag sätta mig en sväng vid symaskinen då den mindre sover. Var så lycklig idag att barnen sov till 7 meeeen så kom jag på att idag ställs klockan tillbaka så dom sov som vanligt bara till 6. Typiskt. Men så kan det vara. Lika glad för det är jag.

Igår var vi på nordpoolen och badade. Dom har ju öppnat nu igen efter renoveringen men helt ärligt så förutom omklädningsrummen och kanter runt babypool och bubbelpool så såg jag inget nytt alls. Men kul hade vi. Härligt att se barnen så trygga i vattnet. Är ju lite annorlunda på ett badhus mot för en strand. Det låter mer och händer ju mycket mera runtom hela tiden. Och som vanligt fastnade vi länge vid rutchbanorna 😊.
Får hoppas det inte dröjer lika länge till nästa besök men nu har jag ju klart mina 2av5-helger och får ju inte jobba extra helger heller (jo,fast då ger det kval och det försöker man undvika) så från nu ska allt bli bättre när det kommer till planeringar av helger. Inte nog med det så nästa år kommer jag ha semester!!!! Vi kommer kunna åka hem till mamma utan dåligt samvete. Vi kommer kunna vara i stugan!! Det saknar jag nu fjol var det bara korta kvällar för mig där. Jobbade alltid. Men inte kommande sommar 👍😊. Fira midsommar där. Kanske jag tillochmed får vara med på midsommarlunchen 😄. Nog om det. Men det är svårt att inte älta detta jobb då jag är så glad och det gör så otroligt mycket i livet som småbarnsförälder att veta när var och hur man jobbar.

Nu ska jag göra nån nytta här hemma medan barnen gör sitt bästa för att utplåna varandra. Denna syskonkärlek 😵

Annonser