det var så länge sedan jag uppdaterade här så man får skämmas men på riktigt har det inte varit en lugn stund här hemma. Jag fattar inte hur alla andra familjer hinner med middagar och annar kompishäng eller aktiviteter för det är fan knappt jag hinner göra det som måste göras.
Visst är det roligt att ha något som fyller dagarna och tiden går ruskigt snabbt men jag saknar vännerna och allt det där roliga man hade när man var mammaledig =).
men man vänjer sig kanske och vem vet, en vacker dag kanske man får en fast tjänst så man kan planera lite längre en några veckor framför sig. Det käns liksom man allt får anpassa sig lite efter om hur och när jag jobbar. Man skjuter på saker som man egentligen kunde göra på en gång bara för att vara tillgänglig utifall att man blir utringd extra osv.. Sen har det varit väldigt mycket här hemma oxå med renoveringar av alla de slag. Men sovrummet är klart (så gott som) och hallen är inte alltför långt bort ifrån klar. Då ska vi ta tag i Alice rum som fått stå stilla medans man har återhämtat sig från allt som var med kattallergi och annat.
Besvikelsen över att inte fått en tjänst har oxå börjat lägga sig. Tråkigt och trist var det men vad räknade jag med egentligen? Även om tiden inte spelade in så väljer dom såklart ändå folk med mera tid och har väl viss förståelse oxå att man inte vill boka fast en vikarie som inte ens är på laslistan och som fungerar att jobba på hela huset. Vissa vikarier är ju kopplade till ett begränsat antal avdelningar men vi är ett par tre st som är på heeeela huset. Som sagt jag förstår att dom inte vill låsa fast en sån vikarie på en enda avdelning innan det är nödvändigt. Men trist att ta samma väg som de flesta och riskera att komma bort från huset för det är ju vad som kan hända när man kvalar in på dagar, man kan ju bli placerad precis var som hellst inom vården i kommun. Men den dagen då får man ta det oxå.
Idag jobbar jag kväll sen är jag ledig i två dagar. Ska försöka mig på att måla uppe så gott det går med två busfrön hemma.

Vinter har vi börjat få här oxå. Vinteroverallerna är testade och mössor sydda. Måste dock sy några till då det fan inte är lätt att hålla reda på EN mössa (jo dom har såklart flera men inte egengjorda =))

Annat då? Ny lampa har vi i köket. Är väl inte hundra nöjd riktigt då det inte alls var det som jag tänkt men så är det ibland. Den förra ursnygga lampan började spraka och ha sig i dosan =/.

Bytt till lite somrigare gardiner (ja jag gör lite tvärtemot) då jag vill ha in mera ljus dessa dagar då det är begränsat av den varan =).
Nä, ta ytterligare en kaffekopp inan man ska börja klä barn och skjutsa till dagge innan jobbet.

Annonser