Har verkligen inte haft tid mened bloggen. Jo jag vet att det går fort att skriva en rad el två men prio har legat på mycket annat. I fredags gick jag av mina 9 dagar i rad. Trött och sliten ladda man om för möhippa för finaste Linn på lördagen. All ledig tid i princip och även raster har gått åt till planeringen. Det kanske inte verkade mycket för världen men krävde enormt med jobb. Sen igår firande vi Alice som blev två år i fredags. Idag börjar jobbet om och närmsta två veckorna är jag ledig två dagar. Nej dom sitter inte ens ihop. Idag fredag och söndag ska jag vara på andra avdelningar förutom min ordinarie. Veckan efter har jag en sexdagars på min ordinarie avdelning.
Funderar ibland på hur det blir till hösten. Jag tror absolut att jag kommer få jobba men var och hur kan man undra. Då blir det nog att hatta omkring mellan olika ställen mer än jag gör idag. Men så är det och kommer vara nu några år innan man får chansen att söka sig en fast tjänst.

Snart är jag med bil igen. Igår bytte Stefan ac-kompressorn och idag byter han oljefilter. Tror ändå man kommer vara lite osäker att köra den ett tag 😳.

Näe. Göra sig klar för jobb!!!
Men dagar som denna när man går ut extra har man iaf lite bättre betalt

Annonser