Ja det är det egentligen men på samma gång en otroligt spännande dag. Detta kommer nog vara en av dom längsta arbetsdagarna i mitt liv och då jobbar jag ändå bara till halv fyra. Shit, tror det börjar gå upp ett liljeholmens nu vad som ska hända ikväll. Har nog förträngt det lite då jag vill fast en liten del av mig egentligen inte vill. Men det kommer bli intressant och vi blir förhoppningsvis lite klokare. Men det är som Stefan sa igår. Om det nu inte kommer fram nånting så vet vi ändå. Det är så. Frågan är bara VEM? Det gäller att hålla sig sysselsatt på jobbet idag så tiden går fort.

Sen är man ledig fredag lördag söndag. Inte tråkigt. Får väl se vad man kan tänkas hitta på för mys dådå. Lite mössor har jag som jag ska sy upp. Har inte haft riktigt tiden då skolan varit prio så nu ligger sex mössor och väntar på att bli sydda. Låter kanske inte mycket men för mig är det roligt att folk vill ha mössor som jag sytt. Trodde man liksom inte när man satte sig och sydde sin första mössa. Tycker själv att dom blir riktigt fina. Det cirkulerar ju nu några mössor redan på byn och några har skickats och har fått så mycket positiv respons. Så himla kul. Det är en skön känsla att få beröm för något man skapat. Att man är bra på nånting.

 

Annars går det ganska bra oxå. Alice har haft en bra natt inatt och det tackar jag för nr klockan ringde kvar över fem på morgon. inte min klockan dock för min telefon är kvar på jobbet men det var ändå jag som skulle stiga upp. Klantigt att glömma den men så är det ibland.

Nu hör jag att lilldonnan börjar vakna till liv. Bara borsta tandarna så ska jag pussa lite på hon innan det är dags fara på jobbet.

Annonser