Såg lite fram emot min ”lång”ledighet. Två hela dagar och två halva. Sammanlagt tre dagar innan jag skulle tillbaka på berget. men icket, idag kom jobberbjudande om att knäcka extra imorn och man har ju inte vett nog att tacka nej =)

Sen blir det iaf ledig på onsdag annars blir det för många dagar i rad och man är inte längre försäkrad. På onsdag börjar även sista kursen och jag är fortfarande långt ifrån klar med den kurs jag läser nu. Hade som mål att vara klar till sommaren men när jag la upp det målet hade jag inte en tanke på att jobba som jag gör. Man hinner inte allt och kurserna kommer ju gå igen till hösten. Och på hösten brukar det ju vara lite stiltje som vikarie. Då har alla nyss varit lediga. Jaja, time will tell.. Får se hur det går med allt nu. Går det inte så går det inte helt enkelt.

Idag började vi göra om lite på jobbet men långt ifrån klart. Är ju svårt när man bara har att använda sig av sådant som redan finns. men på nå vis ska vi få ihop det iaf. ska leta fram lite tyg och ta med mig symaskinen imorn och klä om lite och fixa. Kommer bli bra tror jag. Om jag nu få tid till det imorn. Alla dagar genererar ju inte tid till sånt man vill utan ibland blir det bara sådant man måste.

Har hittat vad jag önskar mig på morsdag. Får jag den inte så köper jag den själv =) haha. Återkommer om jag får den eller inte. Kommer inte säga vad innan. Men visst får jag den hjärtat mitt ???? *blink,blink ;P*

I veckan kommer nog mina glasögon. Kommer bli svårt tror jag att vänja sig vid att alltid ha glasögon. Tror det kommer ännas som det är något ivägen hela tiden. Men synen blir förhoppningsvis bättre. Nu är det ju inte så att jag är blind utan men nog märker jag att jag inte ser som man ska alla gånger.

Trött är jag oxå. Lillan har haft två jobbiga nätter och det drabbar ju inte bara henne. Hoppas hon sover bra inatt.

Nu ska jag fortsätta plocka här hemma. Hade tänkt göra det imorn då vi ändå skulle varit lediga men nu blev det som sagt inte så så får väl försöka göra det ikväll. Eller iaf lite av det =)

Annonser