Ja det är jag. Har så underbara vänner kringom mig. En helt fantastisk sambo och tre underbara barn. Vissa gånger blir man verkligen påmind om hur bra man har det. Man kan lätt försaka det eller ta det för givet. Det gäller att påminna sig om att uppskatta och visa uppskattning. Är så glad att jag får dela livet med någon som har lika intressen och samma sjuka humor. Som liksom jag har lärt av misstag och som nu vet vad och hur vi vill ha det i ett förhållande och som båda verkligen visar uppskattning och tacksamhet. Vi ger beröm och komplimanger och lyssnar när det känns tungt för nån av oss. Kunde inte önska mer än jag redan har. Det är LYCKA!

Idag har vi inte gjort många knop. Vi fick sovmorgon då alla barnen kom i säng sent igår och tog igen det med att sova längre. Inte dumt.

Var nyss ut en sväng men det var då lite för kallt för min smak. Solen lös så fint på morgonen så jag trodde vi skulle få en sån där underbart härlig varm dag som kring påsk men tji vad jag bedrog mig.

Idag kommer motorcykelcortegen (eller hur det stavas) till byn. Det måste man ju fara och kika på. Allra helst för barnens skull. Både Axel och Alice tycker det är roligt med brummande saker =) Bara klä sig ordentligt. Utan vagn är jag oxå då den fick sig en rejäl dusch med vattenslangen imorse. Den var inte lite lerig efter gårdagen =) Men trevligt vare. Nästa år ska jag dock söka ledigt om jag jobbar så man kan äta först och tända brasan efterår så man kan stanna kvar och njuta av elden.

Näe, fortsätta plocka här hemma kanske. Eller ta en kaffekopp och sätta sig i soffan (det senare lät mer lockande)

 

 

Annonser