Istället för att ta tag i tvätt och städ så blev det att rasta barn och gå på stan med mycket trevligt sällskap. Hittade inte allt jag skulle ha men en del. Och så lite extra.
Barnen sov gott i bilen på vägen hem och Alice orkade vara vaken till alldeles nyss och Axel plockade då fram godiset. Nu väntar jag bara på att han ska somna och sen somnar nog även jag. Är riktigt sliten idag. Alice blev snuvig inatt så det har en mindre skoj natt. Längtar tills mina barn sover megahårt hela nätterna varje natt. Eller så gott som varje natt iaf.

Fan vad jag vill rensa här hemma. Har mer än vi behöver och det gör att det blir stökigt så fort här hemma. Ja naturligtvis så spelar prioriteringen in oxå där städningen inte ligger överst. Högt ja, men inte överst.

Hämtade min symaskin idag så imorn kanske det blir att sy litegrann. Har en beställning att slutföra sen har jag lite jag själv vill knåpa ihop. Måste bara besluta vilka kombos jag ska ha. Har ju inte överflöd på tyger direkt men några guldkorn har jag. Igår kom det hem två tyger jag sneglat länge på 😊👍. Tvättade och torkade och redo för saxen bara jag beslutar mig.

Imorn då. Då blir det att göra allt man skulle gjort idag 😊👍

Annonser