Idag stämplade man ut och gjorde helg. Imorgon är jag och barnen lediga. Inte bara imorn utan fredag lördag och söndag. Inte tråkigt. Miranda är hos sin pappa i helgen så imorn ringer ingen väckarklocka heller mycket skönt. Jag ville allt annat än stiga upp när klockan ringde kvart i fem imorse. Imorn får vi förhoppningsvis sova längre än så.
Imorn är det även den dagen då man bör ta tag i berget med tvätt. Skönt man vet att det går fort när man väl sätter igång. Hängde ner allt idag så det finns gott om space att hänga på.

Idag fick jag bekräftat om sommarjobb. Även om jag trott och anat så är det iaf skönt att få det bekräftat. Det innebär att jag nu har jobb säkrat till 17 augusti. Mycket skönt :-). Livet är verkligen ingen lek som vikarie, man får oroa sig över jobb. Skönt att slippa göra det på ett tag nu. Nu vet man vilken man ska gå för och procenten man jobbar. Kommer se ut ungefär som nu och det är jag glad över. Då hinner man ändå träffa barnen några dagar i sommar. Inte tråkigt.

Nu ska jag krypa ner under täcket. Man får ju sova i tom säng nu 😔. Iaf en stund sen brukar Alice vilja komma över framåt småtimmarna 😊. Ogillar skarpt att Stefan jobbar natt och än är det inte slut. Men snart..

Har suttit med skola ikväll. Mossig i huvudet blir man. Som om man inte är nog kvällstrött ändå. Inte ens red bull får fart på mig på kvällen.
Nä sova vare så man orkar hålla igång med kidsen imorn.

Ska även hämta min overlock imorn som kommit åter från rep 👍

Annonser