Är så dålig på att uppdatera här men tiden räcker inte till allt. Stefan jobbar natt så vi går bara om varandra och han är ej heller till nån hjälp här hemma. Han kommer hem lagom när barn ska eller redan är på dagis vilket innebär att jag gör hela morgon själv. Han sover lagom till middag och så far han igen precis när man ska börja med kvällen vilket innebär att jag även gör kvällen själv. Samt nätterna med matning. Byte av sängkläder. Mardrömar. Magknip och växtvärk. Är det inte den ena så är det den andra. Men det är övergående. Just nu är det bara så intensivt. Och när jag inte jobbar så sitter man med skolboken i nyllet och råkar lämna barnen sent och hämta dom tidigt 😜 allt för att undvika plugga. Haha. Idag har jag dock suttit en del. Även renskrivit lite och skickat in till läraren. Skönt att kunna stryka lite uppgifter.

Inhandlade en ny skaldress till axel för ett tag sedan. Måste säga att jag är sjuuukt nöjd. Det blev en gneis. Höga byxor och lätt dragkedja. Sprund i sidorna och bra reflexer. Samma vp och andning som pop så vi har inte bytt ner oss trots att dom är sjukt mycket snyggare enligt mig. Annars brukar det vara funktion eller utseende. Sällan den kombinationen finns på samma plagg. Men nu gör den det.
Alice kommer få samma dress fast annan färg. Hennes skaldress från pop börjar ha gjort sitt men den är så snygg så man får separationsångest av blotta tanken.

Näe. Nu är det dags förbereda inför natten här hemma. Ska bära upp lillkillen som somnade på soffan ikväll. Så kan det gå om man lämnar dom obevakade i svagt ögonblick 🙈🙉

Ska försöka komma ihåg lägga in bild på skalsetet imorn 👍

Annonser