Än har jag bra jobbat ett par dagar men det går bra. Det är helt annorlunda mot för andra avdelningar jag varit på. Riktigt roligt att testa nånting nytt. Idag jobbar jag en kväll så idag ska jag fortsätta med analysprovet i shA.

Jag beundrar dom som har det såhär dagligen dags. Själv är man så bortskämd med att hämta barnen, handla och hem och leka ett par timmar innan det är dags att laga mat som då är klar kvart över fyra. Nu slutar man ofta den tiden och ska hämta barn på olika ställen då. Blir garanterat lättare när Alice börjar på dagis oxå så man har dom på samma ställe.

Imorn smäller det.

Då ska ALLA våra barn sova borta. Två på ett ställe och ett på ett annat. Allt för att underlätta och för att baren ska få sina behov tillgodosedda. Alice vaknar ju fortfarande om nätterna. Börjar vara slitsamt men hon slutar väl så småningom kanske. Önskar dock att det blir snart. Spännande ska det bli och behöver jag ens nämna att jag är så nervös inför det. Ska köpa massa fredagsmys till ena stället och massa frukt till fruktsallad till andra stället =) så kan alla mysa på massa.

Gjorde naglar i förrgår. Jättenöjd blev jag. Lite diskret och lite jul. Bild

Idag, eller ikväll snarare ska jag få tiderna för januari. Sen måste jag prata med hyddan om tider för inskolningen. Blir väl lite speciellt och förhoppningsvis kan stefan fara nån sväng oxå. Och har vi tur som sagt går det lite smidigare än med Axel.

Så glad iaf över att det hittills flyter på så bra med allt.

 

Annonser