Det är en underbar känsla att veta att man har jobb klart i flera veckor. Hoppas det flyter på lika bra även sen när donnan kommit sig in på dagis. Som det är nu blir det en hel del lirkande och hopp om att folk kan ställa upp och hjälpa till där det behövs. Hon börjar ju inskolning 8 januari och det är ju ett tag dit samt att inskolningen tar ett tag även den. Ska bli intressant då mitt nya schema blir klart och se hur det ser ut för mig dom veckorna. Men löser sig ska det göra. Det måste det göra. Är bara så glad just nu iaf. Och ingen kan ta bort den lyckan från mig.

Ska upp i veckan och hämta alla mina betyg för nej jag ska inte göra nått examensarbete eller läsa för att få ett slutbetyg. Det räcker med ett samlat betygsdokument för mig del =) Sen ska betygen lämnas in på bemanningen =)

En sån här gång önskar jag mer än någonsin att jag hade bott närmare min familj. Oj vad hjälp det hade funnits. Det är något jag verkligen saknar. Men vi ska lösa detta.!

Och snart är det nytt år. Då fyller man 30 bast. Vad hände liksom? Fast på ett sätt längtar jag ändå lite dit. 30. Då är man vuxen =) Haha..

Annonser