Jag var så deppig här ett tag. Man sliter häcken av sig en hel termin för att man sen ska få jobba.

Sen skänker man saker hit och dit i hopp om att man ska få lite igen men inget. Man sliter arslet av sig på ren svenska för att hålla huvudet över vattenytan. Ingenting kommer till mig lättvindligt. Dom som känner mig väl vet hur mycket jag får kämpa hela tiden. Men igår började det vända =)

Har haft två helt underbara dagar då jag fått känna på lite medvind. Helt underbart. Först får jag ett samtal som helt bekräftar det jag fått veta vagt innan. Jag klarade medicinen. Visserligen ett D men vad gör det. Jag har bara strävat efter att klara alla kurser och hittills har jag inte lägsta betyg i nån om än jag bara är snäppet över =) Kul som sjutton. Sen sket det sig med första bytet av barnvagn då hon aldrig fick tummen ur. Vad det då satt i vet jag inte. Där gick drömmen om en BB upp i rök, fast bara för en stund. La ut vagnen och frågade om nån ville byta och det första som svarade hade just en sån jag ville ha =) YEY Idag skickas min vagn och  den andra kommer mest troligt i början på nästa vecka =) YIHA!!

Sen ligger jag tillgänglig för jobb men inte en enda dag över julen hade jag fått tills idag. Då fick jag på en ny avdelning jag aldrig varit på innan på både julaftonskväll och juldagskväll fina tider. Det ska bli skitakul!!!! Inte nog med det så ringde hon sen och undra om jag ville jobba dag imorn på 3c. Riktigt skoj om än det blir en hel del pusslande och väckande av barnens farmor. Ska bli spännande och se om det funkar där hela dagen då varken jag eller Stefan kan slita oss lös. Och Axel får gå sin första långdag på dagis. Men det tror jag kommer gå bra även om det blir ett nytt ställe att lämna han på. Sen på kvällen blir det mysmiddag med dom bästa. Så underbart.

ÄNTLIGEN min tur =)

 

Annonser