Efter mycket googlande och frågande och letande och lollande på test och tänkande så är nu dessa på väg hem till oss.

Bild

Ett bar isbjörn-vantar. Hoppas att sonen håller värmen i dom. Ville egentligen inte beställa från webben då jag hade velat att han testade dom innan för att få rätt storlek. Men tänkte att ”va 17, är det fel så skickar jag bara tillbaka och byter storlek”

Sen läste jag om gifterna på Hestras vantar och tänkte KUL. Vi har ju såna sen i fjol men efter att ha läst på lite mer så är det bara dom  med plastmärket på som innehåller det hormonstörande gifter i 190x större dos än tillåtet. Och våra vantar har tygmärke. PUH! Dåligt är att det står inget om återkallning för dom som köpt dessa vantar utan bara att försäljningen är stoppad.

Nu får Axel dessa ny vantar och Alice kan med gott samvete överta hestra. Lite stora men då rymmer man en extra ullvante i dom hon som är så kall om sina händer oxå. Detta med kläderna till barnen är ju en hel djungel alltså. Vad är egentligen bäst? Nu hoppas jag att jag hittat en bra kombo till Axel denna vinter. Ska bli intressant att testa vantarna. Är sugen på ett par tornedalens till Alice när hon börjar dagis =) Får se hur det går för hon i hestra, blir hon kalle eller tappar dom blir det ett par sådana. Dom har fått jättebra recensioner.

Inatt hade Miranda sovkompis. Det var länge sen. Så mysigt för hon. Vi bakade pepparkakor igår när dom små hade lagt sig så tjejerna fick lite tid Vi gjorde chokladdoppade och idag ska dom dekoreras. Men oj vad trött jag är idag trots att Alice sov till 20 i sex och stefan tog hon till kvart över sex då han skulle börja fara. Till och med Axel vaknade kl sex. Han som blivit en lite sjusovare och gärna sover till sju åtta =) Tjejerna somnade inte i första taget =). Men roligt verkade dom ha iaf och sover än gör dom. Inte det minsta avis på dom =). Det är så det ska vara när man har sovkompis.

Får se vad man hittar på för något idag då…