Inte för att det spelar nån större roll här hemma eftersom Stefan ska jobba i helgen. Men det händer ju inte alltför ofta att han jobbar eller annat på helgerna. Man är ju så bortskämd med att ha han hemma 😄. Får se vad man hittar på med barnen. Var tänkt Leos men det var typ ingen som kunde eller ville. Kanske jag och F far dit och rastar barnen iaf. Hade varit kul. Eller så bakar vi. Börja med lite julbak. Kanske byta nå gardiner och så. Fuska lite inför första advent nästa söndag. Alltid finns det nånting och barnen kan roa oss med. I veckan kom mina täckbrallor. Verkar varma och sköna. Måste ju testas i helgen. Skönt ha nå rejälare täckbyxor.

Idag blir det renskriva samhällskunskapen. Fick massa uppgifter i onsdags som ska vara klart till nästa vecka. Gjorde klart det igår så vore skönt renskriva och skicka in och få bort det från attgöra-listan. Gårdagen hade gått lite bättre för axel på dagis så samvetet är lite lättat över att lämna han på dagis en fredag. Jag förstår ju att det är det bästa just nu men fredag är liksom inte riktigt fredag när inte axel är ledig. Men efter dagis blir det handla lite fredagsmys. Blir väl tacos om jag känner Miranda rätt men idag var jag inte riktigt sugen på det. Får väl se om jag lyckas ändra hon eller om jag får ge mig.

Igår kom äntligen hennes iPad från jultidningarna. Kan säga att det var en tjej som blev glad. Så fick hon en av sina jultidningar lite tidigare som var ett fodral till den. Precis det hon ville ha såklart 😃.
Saknar bara 2 kanske 3 klappar till henne så är hon klar sen. Inte dumt. En grej kvar till Alice så är hon klar sen är det bara axel kvar men det är så svårt. Tips och idéer mottages tacksamt. Vet 1 grej som han ville ha redan i fjol men inte fick. Sen har han önskat sig en sopbil som Erik har men vet inte om han ska få det eller inte. Han är svår tycker jag. Miranda var ganska lätt i år. Hon är ju så stor så det blir ju inte mycket leksaken utN mer braattha-grejer.

Nu är det en nyvaken kille som vill ha frulle. Bäst fixa det då 😊