Egentligen skulle axel gå första dagen på dagis igår men så blev det inte eftersom Stefan var hemma med Alice så fick han vara hemma med Stefan. Tack och lov för det då mitt prov tog längre än tänkt. Nu kunde man sitta lite längre. Så idag blev första dagen för han och imorn hade det varit fyra veckor sen han var på dagis så han blev allt annat än glad när jag skulle fara. Ojoj vad han grät. Sen han det väl kommit och gått under dom fyra timmar han var där men ändå gått ganska okey med tanke på att han inte är nån dagiskille och då dessutom varit borta så länge. Sen blir han och gå resten av denna vecka. Han brukar ju alltid vara ledig fredagar men personalen tyckte han skulle vara en stund även då eftersom han precis kommit tillbaka och kan behöva det. Själv har jag över öronen i samhälls och väntar fortfarande på slutuppgifterna i specialpedagogik. Undra om det ens är godkänt att förhala så som lärare. Enligt planering ska ju kursen var klar denna vecka. Riktigt trist att mina klarmedkursernadenveckankursenärslut fallerar pga att läraren inte kan färdigställa uppgifterna man ska ha.

I övrigt är det faktisk bra nu. Alla börjar vara friska. Liten hosta som hänger sig kvar och Alice fortfarande snuvig men där sprutar det ju upp tänder så det är väl en bidragande orsak till det. Axel slutar sitt pencillin på fredag och jag lördag. Stefans klar med sin kur. Inte tråkigt. Nu väntar ci bara på att tummen Axels ska bli återställd men det kommer ta flera månader. Nageln har inte lossnat ännu.

Idag är Mirran på nån konsert. Hämtning 20.00 på byn. Tur inte Stefan börjat ännu då. Han jobbar natten och börjar vid 22-23.

Nu ska här påbörjas kväller. Tar ju en stund när man är själv. Utfodring. Pylle. Tänder. Blöja. Pinkning. Tvättning. Saga. Sova 💤

Sen ska jag fortsätta med samhällskunskapen. Att en så liten kurs kan ge så mycket jobb.