Hittade nya julgardiner till vardagsrummet. Tros det kommer bli riktigt mysigt. Längtar tills det är dags att byta. Samma i köket. Dom skulle verkligen behöva tvättas men dom får hänga några veckor till tills det är dags att byta till julgardiner. Måste bara hitta nått fint till köket oxå. Så less dom jag haft nu i flera år.

Här hemma är det fortfarande sjukt. Axel är hemma. Både igår och idag. Snuvig och dann. Han är väl inte så påverkad rent allmänt med iaf =) =) =). Man passar på att hålla ha hemma. Funderar om han ska få gå imorn, bara en liiten stund så han får en mjukstart. Han har ju nu varit ledig från dagis i 10 dagar på torsdag har jag ju prov så då vore det bra om han kunde vara där under provet iaf.

Idag har det äntligen kommit ny snö så idag ska vi klä oss ordentligt och ut och skotta gården. Blir fram med snöräven så man håller tempen uppe. Sån skillnad lite snö kan göra. Alldeles vitt och rent och snyggt. Älskar!

Kanske rent plocka fram snyggoverallen. Axel har ju en overall för skit och slask och skoter och sånt och en som är tänkt till dagis och vid bara snölek. Känns som att det behövs två då dom går på dagis. Man vill ju inte vara hindrad att grilla på samma gång som man inte vill skicka en rökluktande eller skoterluktande overall till dagis. Finns ju barn som är känsliga för sådant. Och inte vill man ju tvätta sönder kläderna heller. Alla mina barn har dubbla uppsättningar och Miranda har till och med tre uppsättningar kläder. En för skoter och smutslekar, en till skola och snölek och en till ridskolan. Men JAG har däremot inga kläder. Måste ändra på det denna vinter.!!!