När barnet beslutar sig för att helt ignorera att mamman var uppe med storebror inatt som fick feber och spydde (inte pga magsjuka utan som följd av febern) och sen hade svårt att somna, utan tycker att kl fyra är en bra tid att stiga upp, då hinner man få lite gjort innan man ens kan anse att dagen börjat. Idag har jag varit duktig och rensat igenom skåpet där vi förvarar alla mediciner (ja det är lås på skåpet) och inser att man borde föra det oftare. Är man fem i familjer så blir det på några år X antal mediciner som står och blir gamla. Blir en tripp till apoteket idag och lämna in massa. Skönt att få det gjort iaf. Nu är det inte heller alltför mycket kvar innan medicinen sitter i skallen. Lite som snurrar ännu dock då det är många sjukdomar med liknande symptom osv som man ska kunna.

Fortfarande sjukstuga här hemma som. I nog förstod. Nu är även pappan sjuk. Det jag har svårt att förstå är att Miranda som var en av dom första att bli sjuk fick feber ovh låg i två dagar sen inget mera. Själv har jag varit död en vecka nu och barnen blir heller inge friskare. Vad har vi då drabbats av? Kan ju då inte vara samma som Miranda iaf. Kanske nu då att det vänder helt för Axel. Nu när han haft feber han med. Kan ju hoppas det då det var tänkt playdate med hans bästaste bästis i helgen. Håll tummarna att han har feber idag och blir frisk imorn.

Sitter och tittar och tänker på dessa julklappar. Miranda är ju nästan klar nu medan axel inte har nån förutom morgonpaketet klart. Men nog är jag säker på att det inte kommer vara så då julafton väl är här.