Men sen tog mina krafter slut. Önskar jag kunde säga samma om barnens men dom kör på. Alice har sovit men vad för det när två andra går an och bråkar om allt och inget. Att man kan bråka så mycket. Ganska imponerande ändå.
Taktikvila nu känns det är dags för vardagsrummet att bli i ordning. Dock har jag noll motivation till att städa det rummet. Vill renovera det. Nu spelar det ingen roll om man städar så ser det ändå fördjävligt ut med trätaket och den gula väven som täcker väggarna. Bara man blir klar med skolan så man kan börja jobba igen och tjäna nå pengar. Börjar vara otroligt less efter tre år på föräldrapenning. Nu vill jag göra ordentligt fint här hemma. Riva en vägg och sätta upp en annan 🙂 hade varit roligt om sambon varit lika på i det 🙂

Hur mycket snor rymmer en näsa??? Alldeles gör mycket om du frågar mig. Börjar snart få sår borti allt snytande. Men nu vänder det snart och blir bättre. Önskar bara att barnen kunde förstå att mamma är sjuk. Tyckt lite synd om mig. Suttit stilla i soffan och strykt på mig och sjungit sånger 😊 det hade varit fantastiskt.

Annonser