Axel har det fortfarande inte roligt vid lämningarna men nu händer det inte lika ofta att han blir sådär jätteledsen. Sen under dagarna går det jättebra och han frågar inte efter mig och har hittat en kompis han gillar om än han leker med flera =) Det är roligt. Sen får man väl ta att lämningarna inte är så roliga när dagarna går så bra. Det kommer som många skrivit säkert att bli lättare med tiden. Det kommer komma en tid då han inte hinner ge mig en kram för att han har bråttom in och leka. Är glad att jag har möjlighet att ha han korta dagar så vi ändå får tid tillsammans om dagarna. Det kommer ju komma en dag när man rent måste ha han långa dagar pga att man jobbar. Det är liksom sista chansen att vara hemma nu med han. Ibland kan jag väl känna att jag inte riktigt hinner det jag skulle vilja men det hade jag inte gjort om än han hade gått 9 timmar på dagis eftersom lillan fortfarande är hemma. Glad som sagt att vi kan göra en mjukstart och att han fortfarande kan vara hemma en hel del. Får han vänja sig successivt.

Nu är det liksom bara bita ihop. 10 veckor kvar. Fort går det. Nästa vecka byts det lite kurser och då blir det lite mera plugga.

Imorn är det TW-party här hemma. Ska bli roligt. Hoppas att dom som sagt dom ska komma dyker upp när det är dags. Hade tänkt städa här hemma men känner liksom sådär. Städat är det och vad vinner jag på att damma och skura frenetiskt. Jag har tre barn som alla springer in och ut hela dagarna i strumpor. Take it or leave it =)

Nu ska barnen få kläder för dagen…

Annonser