Det värmer verkligen att läsa om era inskolningar och att vi inte är dom enda med ett barn som gråter vid lämning.

Igår gick det bra. Det var en vikarie där som riktigt tog till sig Axel och såg till så han fick nå att göra ist för att han ska stå där och bara titta och inte riktigt veta vad man kan och vill göra. Superkul var det. Nej jag tror inte att det kommer vara så nu utan han kommer med all säkerhet gråta fler gånger men blev bara så glad nu över den gången han inte gjorde det.

Idag har varit ledig dag fast inte pga av slapp och slö utan pga sjukhusbesök. Nu är det movicol för pojken i 30 dagar. Hoppas det är en lösning. Sen sa läkaren att så här är det. Det är hur vanligt som helst med två steg fram och ett tillbaka en period men att det med största sannolikhet kommer gå över eftersom det inte är något fel på pojken enligt tester och undersökningar. Det är ju då skönt det iaf =) Växer gör han oxå. Idag var han 103.5 cm och 17.7kg utan mat i magen. Förutom lite välling tidigt imorse. Stadig bit.

I övrigt. Trött är bara förnamnet. Dom senaste två dygnen har inte många timmars sömn på sig. Mycket snuva hosta och gallskrik från den minsta. Jag vet snart varken ut eller in. Och försöka plugga på det är inte lätt. Prov på fredag och ja, jag vet inte. Snart måste nått radikalt hända så jag får soooova. Hemmet är någorlunda under kontroll stundtals. Däremellan vill ni inte veta hur det ser ut här hemma. Tvätten är iaf OK. Alltid något. Tror det blir latmat idag, stekpalt. Går alltid hem och går snabbt och smidigt. Orken till annat finns inte.

Ge mig u det där nedrans regnet så jag får sitta inne och plugga med gott samvete eller barn som kan vara inne nån gång. Älskar att mina barn är ute för det mesta men ibland passar det liksom inte. Jo jag kan sitta ute och plugga men det går inte in lika bra om man hela tiden ska hålla koll på barnen. Må vara Axel. Han roar sig själv och håller sig inom gårdsgränsen men inte den mindre. Jösses vad hon ska överallt!

Annonser