Idag var första dagen som Axel var och lollade läget på dagis. Det gick bra. Han har nog aldrig varit så tyst och stilla =) Gode blyg och tillbakadragen. Vet egentligen inte vad han tyckte. Han ville hem redan efter 45 minuter och hämta Alice. Om det har att göra med att vi aldrig lämna bort bara Alice och han är lite överbeskyddande om sin lillasyster (även om det är svårt att tro ibland =)) eller om det helt enkelt bara var mycket. Han blev ju en hel del sur över att många barn fick gå ut och inte han =/. Men imorn skulle han få gå ut så då kanske han trivs bättre. Sen var det även roligt att se att han verkligen passar på den avdelningen. Många barn som tog för sig och så. Bra!! Kom kanske lite som en våg över han då han inte är van det =). Supergulliga trevliga fröknar och en vikarie. Mysiga rum och saker att göra. Jag trodde jag skulle vara mer nervös och pirrig när denna dag väl kom men icket. Är så glad nu för hans skull och hoppas att han hittar sig nå kompisar.

Det hade även gått bra för Alice att vara utan mamma. Hon överlevde och  hade inte sagt mycket alls. Inte gnällt det minsta =) Det var ju positivt.

Samma sak imorn igen =)

Tror även jag hade en pirrig snart 10åring imorse som skulle ta buss för första gången och börja en ny skola =) Stora tjejen. En fjärdeklassare. !

Annonser