Igår var en sån där skön dag. Inga måsten. Huset såg någorlunda okey ut, Inte välstädat men helt okey. En playdate med trevligt snack och massa kaffe och sen fick jag fara och handla inför helgen i lugn och ro. Älskar att ha mina barn med men kan även njuta ibland av att bara få gå helt själv utan masa jag vill ha och kan vi få. Kom hem och potade på lite. Lade barnen och så fick vi besök igen. Älskar kvällsbesök. Om än jag är kvällstrött så tycker jag det är så mysigt då man som småbarnsförälder ju är så låst eter en  viss tid jämt då barnen ska sova och våra små är allt annat än nattugglor. Vi brukar hålla dom två större vaken till sju och åtta. Gärna båda til åtta för bästa sömnen men den minsta kan ju somna redan kl 6 =/. Dagarna slutar likxom så fort då. Mycket trevligt vare iaf.

Igår kom Axels namnlappar. Är ju som ett måste nu när han börjar dagis. Jag vill då ha mina kläder märkta. Så här hemma märktes det kläder för glatta livet även sånt jag inte hade tänkt märka  blev märkt av bara farten så nu är allt märkt. Några plagg kvar som hängde på tork och som fortfarande hänger. Märker dom då jag plockar upp dom.

Ska idag packa hans dagisväska. Han valde den själv =)

Bild

Så snyggast!

Har ju en del basic kläder som vi inte använder så mycket så dom kan ju ligga i väskan och några ska jag lämna på dagis så det finns.

Nu är det en liten som skriker efter uppmärksamhet.!

Annonser