Men det ena avlöser det andra här hemma just nu.

Samtidigt som jag försöker njuta av den allra sista tiden här hemma innan Axel börjar dagis på måndag, så kan jag inte låta bli att längta. Tror vi pratat om dagis alldeles för länge så pojken är ju helt galen och fattar inte ut eller in och om han ska börja och när för han har ju ingen som hellst tidsuppfattning. Men det har hans mamma och vet att det är alldeles alldeles snart. Ska bli spännande och se hur han kommer ta det och reagera på det. Hoppas det går bra. Vi har pratat om dessa timmar jag och Stefan och man får tydligen välja 5 eller 3 timmarsdagar och från vår synvinkel så känns ju 5 bekvämast. Slippa ränna så fram och tillbaka men så tänkte jag lite till. Kanske bättre börja med tre några veckor och se hur han platsar och så får han ta det lite lugnt. Smälta allt i lugnare tempo. JA vi får se. Inskolning först och så får vi se hur den går och utgå ifrån den.

Inatt hade Miranda sovkompis. Dom var vaken till 23.30 och upp kl 05. Gissa om hon kommer somna under dagen. Hon som sovit till 10 11 om dagarna.

Sitter och funderar lite på att piffa upp tvättstugan. Den är ju furu furu furu. Vill ha vitt vitt vitt =) =) =) men när fasiken ska det finnas tid och möjlighet till det?

Men det kliar lite i fingrarna samtidigt som kroppen är helt slut. Vet inte vad det är. Men känt mig matt och trött länge nu. Är det den begynnande hösten eller en annalkande förkylning??? Tack och lov har Stefan stigit upp med barnen de flesta mornar nu så jag fått ligga kvar och dra mig =).

Annars är allt som brukligt. Barnen bråkar sambon jobbar och sliter och jag potar på i hemmet ”lugna” vrå. Men nästa vecka börjar jag om gymmet så då har man iaf ett par timmar i veckan man får vila öronen från MAMMA MMMAAAAAAMMMAAAAAAAA!!!!! MAMMA mamma maaaaaamma MAAAAAAMMA. Ja ni fattar. Jösses alltså vad man hör det ordet ofta om dagarna.

Nu tror jag det blir en kopp kaffe och en god kaka till =)

Annonser